Кесилген эт, балык жана жер-жемиштерди кантип көркөмдөп, кооздосо болот?
Столдун сервировкасы жана тамактардын жасалгасы алардын даамына караганда анча деле мааниси жоктой.
Ашкана шумдуктарын жасайм деп бир нече саат бою плитанын жанында туруп укмуш үй кожейкеси болуунун кажети деле жок.
Жөн гана жаныңыздагы супермаркетке барып кесипкөй техника менен кесилген азык түлүктөрдү алып келүү жетиштүү, бирок столго коер алдында кооз жасалгалоо менен сунуш кылуу керек.
Сиздерге эт, балык, сырдын кесилиши, жер жана жашылча жемиштердин көркөм жасалгаланган идеяларына шыктанууну сунуштайбыз.
Добавить комментарий ×